Erik Sandberg, Professor, Logistik- och kvalitetsutveckling, Linköpings Universitet
Andreas Aspsäter, Chef Varuflöde, Coop Sverige
Malin Leander, Sr logistics Director, Arla Foods
Så fungerar och styrs dagligvarubranschens logistikflöden från producent till butikshylla
Dagligvarubranschens logistikkedja är komplex och enskilda beslut kan få konsekvenser i andra delar av kedjan, vilka ibland är svåra att förutspå. Vi vet alla att vi måste jobba tillsammans för att skapa en bra kedja som helhet och för att lyckas med detta krävs förståelse för de olika delarna i kedjan – hela vägen från producent till butikshylla.
Agenda
Målet med kursen är att ge dagligvarubranschens logistikmedarbetare en förståelse för hur logistikflöden fungerar och styrs från producent till butikshylla.
Kursen är en endags grundkurs där deltagare från olika företag blandas för att på så sätt skapa bättre förståelse för varandras verksamheter och utmaningar. I kursen varvas spel med lättare teorigenomgångar och diskussioner, där förutom lärarna också representanter från producent- och detaljistledet medverkar.
Några områden som kursen berör är bland annat:
Målgrupp
Kursen är en grundkurs som riktar sig till medarbetare i dagligvarubranschen hos såväl leverantörer som detaljister.
Kursledare
Erik Sandberg, Professor, Logistik- och kvalitetsutveckling, Linköpings Universitet
Andreas Aspsäter, Chef Varuflöde, Coop Sverige
Malin Leander, Sr logistics Director, Arla Foods
Information
Datum: 20 november
Tid: 9.00-17.00
Pris: 2 795 SEK (exkl moms) Anmälan är bindande men du kan överlåta platsen till en kollega
Plats: GS1, Västra Järnvägsgatan 15 Stockholm